- i ferie/ permisjonsmodus

mandag, juli 23, 2007

Nærmer seg...

Da er det sånn ca. tre måneder siden jeg har gjort noe på denne bloggen. Det er ikke så veldig kult lenger å ha blogg. Sikkert flere år siden det var kult... Uansett, nå er det litt i overkant av en måned til vi reiser til New York. I den forbindelse tenkte jeg å bruke bloggen til å skrive litt fra byen og ta bilder som jeg vil ligge ut på siden. Så det er bare å følge med på siden fra slutten av august og utover.

Vi har imidlertid fått sted å bo! Like ved Empire State Building som du ser i bakgrunnen der. Sentralt og fint. 11 etg. Vi ser frem til å reise som du sikkert skjønner. Det har vært mye forberedelser. Papirer i øst og vest, men nå skal det meste være i orden.

Som sagt så kan du følge med på hva som skjer med oss i NYC på denne bloggen fra slutten av august...

2 kommentarer:

Lynglimt fra Gordon sa...

Ja, det virker som om bloggerbølgen er noe forbi. Men hva gjør vel det når man skal til New York, vår tids svar på det gamle Roma. Senteret for all verdens fokus og interesse, kanskje bare med unntak av Jerusalem, og da snakker jeg om byen...

Dere kommer nok til å få det utrolig fint, dere får bare supe til dere av alt bra som finnes av erfaring og oppleveler. Tror nok det kommer til å bli ganske rart å komme tilbake til Bergen etter et slikt opphold.

Sturla sa...

Sliter, som deg, med bloggingen, Andreas. Men skal bli spennende å følge dere der borte!
Og gratulerer med bopel!